euromaster

 
Grootste bandenservicebedrijf van Europa.
Euromaster is het grootste Europese netwerk van bandenservicebedrijven en auto-onderhoud in Europa. Wij bedienen particuliere klanten, truckklanten, leaseklanten, landbouw-en industrieklanten en zijn aanwezig in 16 Europese landen met 2070 vestigingen.
Met jaarlijks meer dan 13 miljoen verkochte banden aan meer dan 5 miljoen klanten in de particuliere en zakelijke markt is Euromaster de Europese marktleider in zijn branche.
Euromaster is prominent lid van de Vereniging VACO, bedrijfstakorganisatie voor de Banden -en Wielenbranche en motor achter de jaarlijkse campagne ''Bandenwisselweken''.
 
Michelin certified logo
Al onze vestigingen voldoen aan het Michelin kwaliteitslabel. Download het kwaliteitslabel in PDF formaat.
 
De basis van onze expertise: de truck markt.
Omdat onze wortels liggen in de professionele truck markt, met het hoog aantal gereden kilometers en hoge eisen die gesteld worden aan bandenservice, zijn onze mensen dan ook echte bandenexperts.
Bandenservices, auto- en truck onderhoud - Euromaster Euromaster kent als geen ander de hoge en vaak gecompliceerde eisen die aan een professioneel wagenpark en vrachtwagens worden gesteld. Als Europees marktleider en onderdeel van de MICHELIN Groep helpen wij jaarlijks duizenden transporteurs op onze meer dan 1.900 Europese vestigingen, op locatie en onderweg. 
Zowel eigenrijders, middelgrote bedrijven als grote transportondernemingen waarderen onze kwaliteit in service, bandenproducten en expertise. Euromaster levert maatwerk en is dé betrouwbare bandenpartner voor bedrijven met 1 tot meer dan 1.000 voertuigen.
Wij zijn de grootste bandenservicepartner in het Rotterdams Havengebied en ook op Schiphol is Euromaster al jarenlang de grootste bandenservicepartner voor al het rijdend materiaal van oa. KLM, Martinair, Aviapartners en EPS. 
 
 
EUROMASTER heeft oog voor het milieu en stelde een ''groen'' charter op. In dit charter staan de werkmethodes beschreven die het beste het milieu respecteren en het afval moeten reduceren.
 
Samen met specialisten is voor elk materiaal gekeken wat het minste schade aan het milieu kan berokkenen. Voorraad houden, inzamelen, elimineren en recyclen : alle processen zijn beschreven en in werking gezet om dit zo milieuvriendelijk te laten verlopen.
 
Voor de interne milieuzorg maakt Euromaster gebruik van gecertificeerde afvalinzamelaars, waarbij het voorkomen van afval en het scheiden van afvalstromen veel aandacht krijgt. Ook worden frequent energiescans op vestigingen doorgevoerd om het landelijk gebruik van energie te monitoren en tijdig energiebesparende maatregelen te nemen.
 
Voor de inzameling en verantwoorde verwerking van teruggekomen banden heeft Euromaster zich aangesloten bij de stichting BEM (Band en Milieu). Dit is een samenwerkingsverband van de bandenproducenten en monterende bedrijven aangesloten bij de VACO branchevereniging.
 
Euromaster is deelnemer in het provincale milieuoverleg in de provincie Overijssel en draagt actief bij op het gebied van voorlichting aan het bedrijfsleven en de overheid. Euromaster is deelnemer aan de werkgroep duurzame inkoop van de KvK Oost-Nederland.