Peter Langhout Reizen

 

 

klik hier

In 2013 verzorgt Peter Langhout Reizen al maar liefst 26 jaar verzorgde vakanties. Het grootste aanbod bestaat, net zoals bij de geboorte van de organisatie, uit bus-excursiereizen en stedentrips per bus in Europa. Vandaag de dag is dit aanbod uitgebreid met autovakanties en stedentrips met eigen vervoer, cruises, vlieg-excursievakanties, fietsreizen en pretparkarrangementen. Vooral Disneyland Parijs is goed vertegenwoordig bij onze organisatie.

Met de diversiteit aan reissoorten verwelkomen wij iedereen bij ons in de bus of op één van onze vakantiebestemmingen. De grootste doelgroep bestaat uit 50-plussers die bus-excursievakanties boeken, maar ook doelgroepen zoals gezinnen met kleine kinderen (pretparken) en stelletjes (pretparken en weekendjes weg) gaan met ons op reis. Iedereen is van harte welkom bij Peter Langhout Reizen. Als direct selling tour operator boeken onze reizigers hun vakantie voornamelijk via internet en telefonisch.

Met het vakantiegevoel in het achterhoofd selecteren onze vakmensen de beste bestemmingen. Daarbij worden de wensen van de reiziger altijd voorop gesteld. Daarom is in 2012 het aanbod aan all inclusive vakanties per bus en auto enorm uitgebreid. 

 

Om rustig op reis te kunnen gaan, is het van belang zekerheid in te bouwen. Iedereen wil immers dat zijn of haar vakantie zorgeloos verloopt. Alleen dan kunt u immers optimaal genieten van uw vrije dagen.
 
Als organisatie doen wij er alles aan om u zekerheid te bieden. Wanneer u een reis bij onze organisatie boekt, kunt u er dan ook zeker van zijn dat u kunt vertrouwen op: 
ANVR
Stichting Calamiteitenfonds
Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven
Kwaliteitsbeheer
SGR
 
 
 
Busplezier
 
Nu uitgerekend Griekenland tot beste vliegvakantiebestemming is gekozen - naar bewering door hét Nederlandse publiek  - wordt het wat mij betreft tijd voor een busreis. Ook dol op busreizen? Vertel mij eens wat 'n busreis zo leuk maakt!
 
 
Vooral bij een wat ouder publiek zijn busreizen erg in trek. Hoewel: ook jongeren reizen graag per bus naar Spanje, of naar de wintersport. Vergeleken met pakketreizen per vliegtuig is de bus nog goed te betalen en aan boord is het nét wat ruimer zitten - en wél zo gezellig.
 
Bij veel ouderen en alleengangers geeft vooral dat laatste de doorslag. Genoeg van urenlang wachten, eindeloze rijen voor controles en andere zenuwentoestanden op Schiphol, nemen steeds meer mensen liever de bus. Mijn gezelligste collega maakte met Peter Langhout een busreis door de Balkan.
 
´Niets te klagen gehad, helemaal goed!´ riep ze toen ik vroeg hoe het geweest was. Zó tevreden, kom daar vandaag de dag nog eens om!
 
Zelf nam ik, tijdje terug, de Eurolines naar Frankrijk, maar je kunt tegenwoordig ook rechtstreeks met de iDBus van Amsterdam naar Lille of door naar hartje Parijs, tot wel vier keer per dag. Voor een paar tientjes per passagier!  Milieuvriendelijk initiatief van de Franse spoorwegen en een bruikbaar alternatief, zeker nu die peperdure Thalys geregeld kuren vertoont, met forse vertragingen.
 
Wat mij in de bus erg beviel, waren de onvermoede conversaties met medepassagiers. Over hun ervaringen, hun achtergronden, hun bestemmingen. Wat een feest! De gesprekken kregen onderweg al snel iets vertrouwelijks.
 
Dat was ook precies de ervaring van mijn collega, die wel tien dagen met een comfortabele Langhout-bus (met volop beenruimte) door onder meer Servië en Kroatië toerde en onderweg de aardigste gesprekken had met de andere, veelal ervaren busreizigers. Kwam nog bij: prima chauffeur tevens reisleider, goede hotels, lekker eten, uitstekend geslapen.
 
 
Bron: Telegraaf.nl (Jos van Noord)