ebookers

 

hotels, autoverhuur, stedentrips en vliegtickets te boeken. Wij doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen met al onze reisaanbiedingen.
 
Ons doel is om de beste en meest gekozen reissite van Europa te worden voor het boeken van reizen op het internet. Dat betekent dat wij elke dag proberen je zo goed en zo comfortabel mogelijk te bedienen vanaf het moment dat je onze website bezoekt tot het moment dat je terugkomt van je reis.
 
Of je onze website nu voor de eerste keer bezoekt of onze website al kent, we bedienen je 24 uur per dag en 7 dagen per week:
 
Ebookers biedt vliegtickets aan van meer dan 200 reguliere luchtvaartmaatschappijen en 26 lowcost maatschappijen
Wereldwijde hotelreserveringen, autohuur, citytrips en reisverzekering
Nieuwste technologie waardoor wij je snel en efficiënt kunnen bedienen
Betrouwbaar: ebookers is één van Europa’s meest toonaangevende online reisbureau's en lid van de THUISWINKEL organisatie, SGR, ANVR en IATA!
Laagste prijsgarantie.
ebookers, onderdeel van Orbitz Worldwide, is actief in 12 landen in Europa. Orbitz Worldwide is sinds juli 2007 een beursgenoteerd bedrijf. Orbitz Worldwide is één van 's werelds grootste ondernemingen in de reisbranche en voert o.a. de merken Orbitz.com, cheaptickets.com, Hotelclub, Rates to Go, Away.com en ebookers.com.
 
ebookers is aanwezig in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Duitsland, Finland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Nederland, Zweden, Noorwegen en Denemarken. In al deze landen boeken duizenden reizigers de meest voordelige vliegtickets, hotels, autohuur en stedentrips.