icttrainingen

 

Icttrainingen.nl is een innovatieve online opleider voor IT professionals en eindgebruikers van kantoorsoftware. Alleen al in Nederland wordt jaarlijks 500 miljoen euro uitgegeven aan IT gerelateerde opleidingen. U kunt hier nu, via ons affiliate programma, een graantje van meepikken.

 

 

 

Het unieke leerconcept van icttrainingen.nl

 

Icttrainingen.nl combineert de nieuwste online opleidingstechnieken met een online kenniscommunity voor en door IT professionals. Het resultaat is een online platform waar IT professionals en eindgebruikers tegen de laagste prijzen hoogwaardige trainingen kunnen volgen en tevens kunnen putten uit de gedeelde kennis die beschikbaar is binnen de community. 

Waarom icttrainingen.nl?

Icttrainingen.nl is gestart vanuit de missie om IT professionals en eindgebruikers de mogelijkheden te geven om continue te kunnen werken aan hun kennisniveau. Tegen betaalbare prijzen (tot 80% goedkoper dan klassikaal), zonder hoge investeringen vooraf, wanneer het jou als professional uitkomt en door gebruik te maken van de kennis van andere IT professionals.

Dus niet meer op basis van de agenda van een klassikale opleider, geen files, geen afzeggingen omdat er niet genoeg inschrijvingen zijn etc.

Met andere woorden: icttrainingen.nl zorgt ervoor dat jij als professional de touwtjes in handen hebt. You're in control!

 

<a href="https://ds1.nl/c/?wi=124028&si=3025&li=1115784&ws=" target="_blank"><img src="https://b.ds1.nl/3025/1115784/index.php?wi=124028&si=3025&li=1115784&ws=" alt="" style="border:none;" /></a>