vitaminstore

 

 

Vitaminstore - Dé specialist in supplementen en verzorging
 
Vitaminstore is sinds 1991 de gezondste retailer van Nederland. Met een professioneel team met een achtergrond in sportvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica probeert Vitaminstore haar klanten altijd een eerlijk en bewust advies te geven omtrent hun voeding en uiterlijke verzorging. 
 
Vitaminstore is dé moderne health specialist. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft een eigen levensstijl, daarom staat een persoonlijk advies hoog in het vaandel bij Vitaminstore. Bij ons vind je 100% gezonde voedingssupplementen, de beste merken sportvoeding en de zuiverste natuurcosmetica. 
 
Vitaminstore voert een breed assortiment gezondheidsproducten en verkoopt onder andere de bekende A-merken Solgar, Orthica, MDY, EAS, Dr. Hauschka en Weleda. Onze huismerken VitaminHealth, VitaminSports en VitaminBeauty zijn met hun gunstige prijs-kwaliteit verhouding een unieke toevoeging aan het assortiment. 
 
Bij Vitaminstore kun je terecht voor een eerlijk en deskundig advies! 
 
Met 21 winkels verspreid door Nederland zit er altijd wel een Vitaminstore bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je ook eenvoudig en snel al onze producten online bestellen!