hoyhoy

Via hoyhoy.nl kan je zelf binnen enkele minuten je verzekeringen vergelijken. Hiervoor vul je een aantal persoonlijke gegevens en wensen in. Vervolgens tonen wij de drie goedkoopste producten voor die verzekering. Je kan altijd de details van de verzekering bekijken en vergelijken met andere verzekeringen. Vervolgens kan je de verzekering direct afsluiten of een offerte aanvragen.

Wij bieden twee vormen van dienstverlening. Enerzijds werken wij op basis van execution only. Hierbij geven wij je geen advies, maar bepaal je geheel zelfstandig welke verzekering bij jou past. Je sluit de verzekering vervolgens rechtstreeks en zelfstandig via onze website af. Anderzijds geven wij consumenten die daarom vragen, via telefoon, mail of social media ondersteuning bij het kiezen en afsluiten van een verzekering.
 
 

Waarom zou je bij hoyhoy.nl je verzekering moeten vergelijken en afsluiten:

·         Laagste prijsgarantie. Dezelfde verzekering tegen dezelfde voorwaarden ergens anders goedkoper? Wij betalen je het verschil terug. Bekijk de voorwaarden.

·         Wij helpen bij de overstap en het papierwerk.

·         Wij hebben decennia aan verzekeringservaring

·         Wij bieden kosteloos klantenadvies

·         90% van onze klanten zijn zeer tevreden

·         Wij zijn de grootste onafhankelijke vergelijker. De vergelijkingen komen volledig objectief tot stand. De resultaten zijn gebaseerd op de beste prijs/kwaliteit verhouding.

·         Als je niet tevreden bent, kan je binnen 14 dagen annuleren en krijg je je geld terug.

Wat verandert niet met de komst van hoyhoy.nl?

Als je in het verleden via Verzekeringssite.nl een verzekering hebt afgesloten en wij zijn jouw tussenpersoon verandert er niets. Onze dienstverlening blijft zoals je van ons gewend bent:

·         Wij blijven je tussenpersoon.

·         Je polis blijft hetzelfde, daarom ontvang je geen nieuwe.

·         Voor vragen kun je per telefoon, e-mail en Twitter bij onze verzekeringsexperts terecht.

·         Via jouw digitale polismap kun je wijzigingen blijven doorgeven en schades melden.