disneyland parijs

 

 

In een Magisch Koninkrijk van disney niet zo heel ver hier vandaan - ergens in de buurt van parijs de plek waar iedereen een wens mag doen en dromen werkelijkheid worden - komen de klassieke helden en heldinnen van Disney tot leven in een sprookje dat nog heel lang, en gelukkig, zal duren.

 

 
Spanning in alle vormen en maten
De opwindende attractie Space Mountain: Mission 2 neemt u mee op een reis naar de grenzen van het universum, terwijl de kleintjes een cruise rond de wereld kunnen maken in "it's a small world". Het Park zit boordevol plekjes om met de hele familie plezier te hebben, van Pirates of the Caribbean tot de Mad Hatter's Tea Cups. 

 

Naast alle prachtige attracties en figuren zijn er het hele jaar door ook spectaculaire parades en shows om met het hele gezin van te genieten. Er is elke dag iets speciaals te beleven!

 

Verken de 5 magische Landen van het Disneyland® Park. Begeef je achter de schermen en probeer zelf ook wat filmmagie tevoorschijn te toveren in het Walt Disney Studios® Park. Laat je gaan tijdens de shows en ontmoet al jouw geliefde Disney figuren. Er is van alles te beleven voor de kleintjes, spanning en sensatie voor de tieners en een heleboel opwindends voor dat grote kind dat nog steeds in je zit! 

 

 
Een vakantie moet ontspannend zijn en daarom bieden wij allerlei services voor baby's en peuters. Zo kunt u buggy's huren, zijn er verschoningsfaciliteiten in alle openbare toiletten en hebben wij Baby Care Centres (gepresenteerd door BLEDINA) ingericht - stressvrije plekken waar u op uw gemak voor uw baby kunt zorgen. Het zijn immers de kleine dingen die tellen. Buggy's kunnen worden gehuurd bij "Strollers and Wheelchairs Rental" (gepresenteerd door HERTZ) bij de ingang van het Disneyland Park, bij Main Street Station en bij Studio Services in het Walt Disney Studios Park (tegen betaling, zolang de voorraad strekt). De Baby Care Centres vindt u in het Disneyland Park - aan Main Street, U.S.A.® bij het Plaza Gardens Restaurant en in het Walt Disney Studios Park, achter de Studio Services. De Baby Care Centres zijn speciaal voor u ingericht, zodat u hier uw baby kunt voeden en verschonen. (Hier zijn ook luiers en babyvoeding te koop).