Weightwatchers

Bij Weight Watchers geloven we dat een gezond en langdurig gewichtsverlies voor iedereen mogelijk is en dat je je streefgewicht kunt bereiken:

Kies een gezond, goed uitgebalanceerd en interessant programma dat je de ruimte geeft om genoeg te eten en dat past in je levensstijl. Je hoeft je favoriete voedingsmiddelen niet op te geven.
Begin geleidelijk aan met bewegen. Kies een sport die je leuk vindt en die bij je levensstijl past.
Bedenk je wat je misschien op lange termijn moet veranderen aan je gedrag. Gebruik onze praktische tips en handleidingen.
Bij iedere stap word je gesteund, gemotiveerd en aangemoedigd.
ProPoints, je coach, andere leden of het At Home team, ze zijn er voor je bij iedere stap, totdat je kan vieren dat je je streefgewicht hebt bereikt!
En na het feest?
De relatie eindigt hier niet. We zullen je blijven steunen zodat je op gewicht kunt blijven nadat je je doel hebt bereikt. Met het gratis programma voor Gouden Ereleden kan je nog steeds de hulp krijgen die je nodig hebt, zonder ook maar iets te betalen!
 
De belangrijkste punten:
Gezond, langdurig afvallen voor iedereen
Steun en aanmoeding bij iedere stap
Gratis ondersteuning nadat je je streefgewicht hebt bereikt
 
gezondheid en veiligheid
Het Weight Watchers afval programma is ontwikkeld onder toezicht van medische experts en voedingsdeskundigen. Het programma is ontwikkeld voor een veilige gewichtsafname. Dit betekent voor een volwassene niet meer dan 1 kg gewichtsverlies per week in de eerste drie weken. Voor je begint met het gebruik van het programma, moet je er zeker van zijn dat je niet aan ondergewicht lijdt.
Weight Watchers is geen medische organisatie, en kan je dus ook geen medisch advies geven. Weight Watchers raadt je ten zeerste aan om wanneer je je zorgen maakt over je gezondheid, eerst huisarts te raadplegen voordat je je aanmeldt bij Weight Watchers.
Als je al een arts bezoekt om redenen waarbij regelmatig consult vereist is, en/of wanneer je medicijnen gebruikt die voorgeschreven zijn door je arts, en/of je vanwege een ziekte of medische aandoening een speciaal dieet voorgeschreven hebt gekregen dan moet je je aanmelding bij Weight Watchers vooraf goed bespreken met je arts. Voorbeelden van dergelijke aandoeningen zijn: suikerziekte, hoge bloeddruk, hartziektes, aandoeningen aan de darmen, maagzweren, galstenen en nierstenen. Deze lijst is niet volledig.
Het Weight Watchers programma is niet geschikt voor mensen die aan een erkende eetstoornis leiden (zoals anorexia nervosa of boulimia nervosa).
Kinderen onder de tien jaar mogen de Weight Watchers Cursus niet volgen. Mensen onder de 18 jaar mogen ook geen gebruik maken van de WeightWatchers.nl website, of zich aanmelden voor onze online afval-produkten en aanbiedingen.
Het Weight Watchers programma is niet geschikt voor zwangere vrouwen. Daarom mogen zwangere vrouwen de Weight Watchers Cursus niet volgen, en mogen ze zich ook niet aanmelden voor het WeightWatchers.nl Online afval programma of andere aanbiedingen.
Indien je borstvoeding geeft aan een kind jonger dan zes maanden, kun je de Weight Watchers Cursus volgen, ervan uitgaande dat de baby minimaal 6 weken oud is en dat je (a) een post-nataal onderzoek gehad hebt, dat je (b) goedkeuring van je arts hebt en dat je (c) een verklaring ondertekent tijdens je inschrijving voor de cursus waarin je de voorgaande punten bevestigt.